Ontspannen jouw doelen bereiken

&

meer Plezier en succes in werk en liefde

 

 

 

Ontspannen jouw doelen bereiken

&

meer Plezier en succes in werk en liefde

Herken je dit?

Ben jij een man die last heeft van:

 • stress op het werk of thuis
 • gevoelens van lusteloosheid en doelloosheid
 • moeizame relaties en seksleven.

Let op: Je gaat écht voor verandering!

Eindelijk écht veranderen wat je doet in je leven en hoe je je voelt. Eindelijk uit de moedeloos makende zelfde valkuilen stappen en er nooit meer instappen. Eindelijk écht vooruitgang, weg van dezelfde patronen, pijn, stress, conflict en putten.

Dus:

 1. Wil jij veranderen?
 2. Wil jij zelf kiezen en verantwoordelijkheid nemen?

     Is jouw antwoord op deze 2 vragen JA?

Opluchting vinden in lastige tijden

Verandering is zeker mogelijk. Als jij kiest voor deze begeleiding pak je de kans jouw doelen succesvol te behalen. En zet je straks de nodige stappen als vanzelf. Je werkt doelgericht. Je werkt langs jouw frustraties en schaduwen naar jóuw passie en plezier.

Je gaat stap voor stap naar grip, focus en je goed voelen. Alle sleutels voor het oplossen van jouw blokkades zijn bij jou van binnen te vinden. Maak met mij de weg naar jouw oplossingen steeds makkelijker, zodat het sneller gaat dan in je eentje en het vervolgens zelfs eenvoudig en snel zelf kunt. Dat is goud waard!

 

Creëer grip en overzicht

Leer krachtig bij jouw goede gevoel te blijven en jouw rotsituatie aan te pakken

 

ervaar focus, ontspanning en liefde


Leef
je vrijheid en kies wat goed is voor jou!

Praktische informatie

Wat ga je doen?

Je zal vanuit een bewezen effectieve cliënt based integratieve therapie werken, die jou zal ondersteunen.

Je gaat onder andere aan de slag met:

 • Innerlijk kindwerk
 • Emotioneel Lichaamswerk
 • (Tafel)opstellingen
 • De helende dialoog
 • Imaginatie:
  Werken met waak/droomwereld
  Lichaamstocht
  Confrontatietocht
 • Werken met delen – Innerlijk conflict
 • God, zingeving, meditatie
 • Pijngrens/ pijn verwerking en bevrijding

Verder:

Je hebt niets nodig.

Het is kortdurend.

Gebaseerd op onderzoek waaruit blijkt wat werkelijk effectief is.

Deze actie geldt voor deze maand!

Locatie Kortenhoef (bij Hilversum), Amsterdam, Groningen, of Zutphen

Wie ben ik?

Mijn naam is Bastiaan Serlé. Sinds 1995 verdiep ik me actief in hoe het menselijk apparaat, geest, ziel, zingeving, hart en lichaam werkt, omdat ik dat zelf nodig had om uit mijn eigen uitzichtloze cirkels, pijn, stress en angsten te komen. Sinds 2006 ben ik professioneel bezig met trainen, coachen en counselen. Inmiddels heb ik al vele 1000den uren mensen begeleid op hun zelfgenezende pad.

Ik leid al jaren veel mannentrainingen en begeleid mannen 1 op 1.

Mannen hebben soms dezelfde en vaak specifiek andere uitdagingen dan vrouwen. Dat vraagt om een specifieke aanpak.

Ik verdiep me in de man en zijn uitdagingen, zingeving, biologie en kansen. Ik volgde de afgelopen 20 jaar verschillende opleidingen en trainingen over therapie, bewustwording, de geest en persoonlijk leiderschap.

Ik hoor graag van je! Op naar een zinvol leven vol plezier!

 

Ps.

Zelf ben ik erg begaan met het behoud en bloei van de prachtige natuur op aarde. Een deel van mijn fees doneer ik aan projecten die daar concreet aan werken. Meer weten hierover? Stuur me een bericht.

Erkend door EAP (Europese Associatie voor Psychotherapie), EAIP en NAP (Nederlandse Associatie voor Psychotherapie).

Therapie voor mannen

Aanbieding

Bij anderen kost een traject met matig resultaat al gauw 30-50 sessies
Per sessie van een uur gemiddeld €175,-

Totaal tussen de €5000,- en € 9000,- euro

De oplossing van jouw probleem zal je bij onze kortdurende zeer doelgerichte therapie gemiddeld tussen de 1 en 10 sessies bereiken. De kosten zijn afhankelijk van jouw vraag en draagkracht, per sessie overeen te komen.

Nu totaal tussen €100,-  en maximaal €2500,-

Hieronder enkele reacties van mijn clienten:

“Dank je, Bastiaan. Het gaat een heeeeeel stuk beter 🤗😊
Heb nu het touw weer gevonden om omhoog te klimmen en bloemetjes spruiten allemaal nieuwe groene fleurige en frisse beginnetjes dussssss; ik ben niet depressief 😂😉🤣😅 lolll
Het heeft echt zo enorm veel ruimte gegeven in mij. Het voelt alsof er rauwe randjes weg zijn voor nu en in ik mij lichter (schat in zo’n 150 kilo🙃) en opgeruimder voel. Dus genietmomentjes komen weer, ik voel weer meer verbinding en zachtheid en ook weer meer sprankeling.”

“De sessies bij Bastiaan doen me goed. Hij helpt me bij het zien van mezelf. Het helpt me door mijn verwerkingsproces te gaan. Er komt veel verdriet los en dat doet enerzijds soms pijn maar lucht anderzijds ook enorm op. Ik “ben er” nog niet maar Ik voel dat Bastiaan weet waar hij het over heeft. Daarom zou ik hem zeker aanbevelen aan andere mannen. “

“Zingend in de auto naar huis gereden.
Voelt echt fijn in mij. Nooit verwacht een gekwetst kindstuk te kunnen verwelkomen en hier zo blij mee te zijn 😊
Dankbaar voel ik mij. Bedankt voor jouw ondersteuning in dit proces 🙏”
“Bastiaan is in staat om op een liefdevolle manier te confronteren waarbij hij de einddoelstelling van de sessie goed bewaakt en je daardoor echt stappen kan maken.
Graag wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en merkte dat ik vast liep in m’n relatie. Ik voelde mij niet gezien en niet gewaardeerd. Na de 3 sessies met Bastiaan voel ik meer ruimte, meer vrijheid en kan ik mijn plek beter innemen. Hierdoor gaat het in m’n relatie steeds beter. Ik beveel de sessies bij Bastiaan zeer aan, hij heeft mij heel goed geholpen. Bastiaan confronteert als een pro en houdt de onderwerpen en de tijdlijn strak. Hierdoor ontstaat er echte verandering in de dagelijkse praktijk.”
“Hé Bastiaan,
Wilde even tegen je zeggen dat de sessies nog geweldig nawerken.
Voel me rustig van binnen en ‘stevig’ dicht bij mezelf.
Het voelt alsof er een stuk ‘leegte’ in mij geheeld is waardoor ik mezelf meer zie en zelfliefde voel en dit minder ‘nodig’ heb van de ander
Zo fijn. Dus dank dank dank daarvoor voor het begeleiden van dit proces ….. voel ook emotie nu …
Just follow my heart.”
“Bastiaan is heel rustig en relaxt in de benadering. Geeft ruimte en helpt zo je iets te laten ontvangen of zorgen dat je naar je gevoel kunt gaan.”
“Meer bewustzijn op wat er van binnen bij mij gebeurt. Daardoor meer ruimte en keuzevrijheid en regie in waar ik voor sta en hoe ik dat communiceer. Kan anders voor mijzelf zorgen.”

“Ik zou absoluut coaching/counseling/therapie bij Bastiaan aanraden. Bastiaan werkt doelgericht, ordenend en overzichtelijk en gaat enorm snel met je de diepte in. Hij creëert een veilige bedding waarin je kan en mag openen en je kwetsbaarheden/ triggers/ pijnplekken dan delen en transformeren en minder lading krijgen. Een prachtige mix van interventies op zowel het fysieke/mentale/emotionele en energetische vlak sluiten aan op de hulpvraag. Daarnaast is hij onderzoekend, nieuwsgierig, zonder oordeel, laagdrempelig, waardoor ik in mijn proces nog meer bewustwording en heling heb ervaren op mijn stuk pijn/trigger waarvoor ik kwam. In het nu ervaar ik meer ruimte en minder lading op mijn trigger waardoor ik beter in verbinding kan blijven met mezelf en met de ander en minder geneigd ben mijn hart te sluiten wanneer ik me geraakt voel. Dit voelt als meer ‘regie’ hebben op mijn eigen handelen en minder reageren vanuit kindpijn, maar meer vanuit mijn volwassen zijn.”

Therapie voor mannen

Zomer 2024 Het is Druk. Mogelijk is er een enkele plek beschikbaar! Reageer snel voor een kennismaking!

Therapie voor Mannen
KvK: 34301795