Therapie voor Mannen breidt uit

 

Therapie voor Mannen breidt uit

Therapie voor Mannen groeit

De vraag naar effectieve, laagdrempelige therapie, die ook nog eens goed betaalbaar is, is enorm.

Aan die vraag proberen wij als Therapie voor Mannen te voldoen. We hebben nu een extra voordelige en effectieve oplossing.

Plan nu je sessies tegen sterk gereduceerd tarief, met garantie voor kwaliteit die je gewend bent.

Per 10-10-2022 zal Eyal Beker zich aansluiten bij Therapie voor Mannen. Eyal is een integratief psychotherapeut in opleiding en heeft in juni 2022 de opleiding tot CounselorCoach aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie afgerond. Dit is tevens het eerste jaar van de opleiding tot Integratief Psychotherapeut.

Dit is de opleiding die Bastiaan enkele jaren geleden ook volgde voor zijn bijscholing en waar Bastiaan inmiddels ook opleider is. Eyal zal vanaf september de opleiding tot Integratief Psychotherapeut verder volgen. Hij werkt dus met dezelfde methodiek en technieken die ingezet worden bij Therapie voor Mannen voor de integratieve therapeutische benadering. 

Er komt meer tijd en ruimte voor begeleiding in de omgeving van Zutphen. Bastiaan zal hier twee dagen per week werkzaam zijn met cliënten en daarnaast zal Eyal hier cliënten ontvangen. De exacte locatie zal nog nader bekend gemaakt worden. 

Gezien Eyal nog in opleiding is, kunnen we jou vanuit Therapie voor Mannen een aanbieding doen voor een individueel traject met Eyal. In plaats van het reguliere tarief van € 150,- per sessie, betaal je voor de hoge kwaliteit, van het integratieve werk, dat je ook bij Eyal krijgt, nu slechts de helft van de prijs per sessie. Eyal zal doorgaand begeleid worden door Bastiaan en de Academie. Wij staan garant voor die kwaliteit. Je betaalt voor resultaat. De integratieve manier van werken, is bij uitstek resultaatgericht en op maat gemaakt.

Dit betekent dat Eyal je zal begeleiden, onder supervisie van Bastiaan. Er vindt, uitsluitend met jouw goedkeuring en/of geanonimiseerd onderling overleg plaats. Dit heeft twee doeleinden: ten eerste zodat jij de beste behandeling krijgt die voor jou nodig is in jouw veranderingsproces en ten tweede zodat Eyal kan leren van de ervaring van Bastiaan en zo op den duur jou nog beter kan begeleiden in jouw veranderingsproces.

Meer over Eyal

Eyal is door zijn eigen persoonlijke ontwikkeling en processen van de laatste 5 jaar  gefascineerd geraakt door de menselijke emotie en psyche: Hoe wij als mens in elkaar zitten. Wat we voelen, denken en hoe we ons daardoor gedragen. En hoe dit met elkaar verbonden is. Het gehele beeld. En daarbij is ieder mens uniek. Hij is oprecht geïnteresseerd in jouw welzijn.

Zelf heeft Eyal al vele processen doorlopen en verschillende therapeutische behandelingen ontvangen, onder andere: CGT, familie opstellingen, emotioneel lichaamswerk, ademwerk, mannengroepen en natuurlijk het meest effectieve: integratieve psychotherapie.

Hij zegt: “Ik heb steeds ervaren dat dit mij enorm hielp om bepaalde trauma’s uit het verleden op te helderen, te verwerken en de parels ervan te integreren. Deze ervaringen zijn voor mij zo waardevol en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen met belemmeringen in hun leven hiermee kennis te laten maken, zodat voor zoveel mogelijk mensen het veranderingsproces, de ontwikkeling en de groei soepel verloopt. Dit is waarvoor ik mijn steen wil bijdragen. “

Creëer grip en overzicht

Leer krachtig bij jouw goede gevoel te blijven en jouw rotsituatie aan te pakken

 

ervaar focus, ontspanning en liefde


Leef
je vrijheid en kies wat goed is voor jou!

Praktische informatie

Wat ga je doen?

Je zal vanuit een bewezen effectieve cliënt based integratieve therapie werken, die jou zal ondersteunen.

Je gaat onder andere aan de slag met:

 • Innerlijk kindwerk
 • Imaginatie:
  Werken met waak/droomwereld
  Lichaamstocht
  Confrontatietocht
 • Werken met delen – Innerlijk conflict
 • Meditatieve Trance en Mindfulness

 

Investering

 • Slechts € 75,- per sessie
 • Hoge kwaliteit van het integratieve werk
 • Onder supervisie van Bastiaan en de Nederlandse Academie voor Psychotherapie

Verder:

Je hebt niets nodig.

Het is kortdurend.

Gebaseerd op onderzoek waaruit blijkt wat werkelijk effectief is.

Deze actie geldt voor deze maand!

Locatie: online of omgeving Zutphen

Therapie voor mannen

Wil jij jezelf ontwikkelen, groeien en meer focus, ontspanning en liefde ervaren? Meld je dan nu aan!

Therapie voor Mannen
Daalwijkdreef 7
1102RN Amsterdam
KvK: 34301795