Therapie VooR Mannen

Shifting Masculinity
Explore

 Kleine stappen voor grote verandering!

Van je koers af? Herstel en leef vol zin en plezier, on the cutting edge!
Coffee Bean

Welkom!

Voel je helemaal welkom! Ben je welkom in jouw leven? Sta eens stil. Voel. Ik heet jou helemaal welkom! Tof dat je er bent!

Coffee Bean

Vertrouwen!

Accepteer je situatie. Pas dan kan je er iets mee. Vertrouw, je hebt het al overleefd. Er komt een dag dat dit achter je ligt. Vertrouwen groeit met dat besef.

Coffee Bean

Perspectief!

Je voelt je misschien gevangen in deze situatie. Jouw overtuigingen bepalen je ervaringen. Ik confronteer je met je onbewuste beperkende overtuigingen.

“Doe wat je wilt, joh.”

Wil je erachter komen wat je echt wil?
Én wil jij afgaan op wat je hart je dan ingeeft?
Maar … Ben je bang voor de gevolgen? Ben je bang voor de reacties, boosheid en verwijten van anderen? Vergroot je draagkracht door én ontvangen én uitegedaagd te worden bij andere mannen.

Wil je jouw leven transformeren voorbij pijn en uitzichtloosheid tot een leven vol verbinding, zin en plezier? Meld je dan aan als geintereesseerde voor deze prachtige reis van 8 maanden.

What the F***!

Change everything about you! Create The Big Shift step by step en begin ook een vrienden community.

Met passie en geluk op weg naar waar je graag wil zijn. Duurzaam bijdragend aan een betere wereld.

Volg deze jaartraining, inclusief weekends in Nederland en reizen naar de Sahara en Perú!

Je mag het zelf doen, maar niet alleen.

Ik help je herstellen en opruimen, zodat je jouw leven weer vol zin en plezier kan leiden on the cutting edge!
Het is zo grappig. Je hoort het overal bij mensen en producten die worden aangeprezen: “Ik was een paar jaar geleden net als jij en nu…” En: ‘Ik heb dé oplossing voor jou. Omdat ik hem ook voor mij vond. En omdat wij hetzelfde zijn zal het ook voor jou werken.’ Het is zo typisch. En het is waar. Althans grotendeels.

Ik was op de een of andere manier een paar jaar geleden daar waar jij nu bent. Hoogstwaarschijnlijk is dat op andere vlakken andersom ook. En ik heb prachtige oplossingen gevonden. Maar mijn oplossingen hoeven niet voor jou te werken. Bovendien is het heel lekker en krachtig om je eigen oplossingen te vinden. Het geeft je moed en vertrouwen.

Stuur een bericht

Neem contact op

Telefoon

+31 6 45634947

E-Mail

bastiaan@therapievoormannen.com