De Leidende Man Groningen

Krachtig en aandachtig

De Leidende Man Groningen

Krachtig en aandachtig

 

Man,

 

 

HEB JIJ LAST VAN:

Gebrek aan zinvolle verbindingen in je leven.

Niet weten waar je alles voor doet.

Spanning en stress en een overvolle agenda.

 

 

Wil jij:

Fijne mannen om je heen en een bloeiende relatie.

Met plezier aan je doelen werken.

Elke dag vol zin en met energie in je lijf beginnen.

 

 

DENK ER EENS OVER NA:

Mis je grip op één, of meerdere onderdelen van je leven? Dan gaat dit dus ook over jou: 

Jouw carrière, jouw financiën, jouw gezin, jouw vriendschappen, jouw relatie, jouw fitheid, zin en gezondheid?

Ben jij leidend in jouw leven, jouw gezin, jouw relatie en jouw geluk?

Loopt je leven op rolletjes? Heb je een bloeiende relatie? Is alles dat geregeld kan worden ook gegoten in handige systemen en georganiseerd? Heb je een bloeiende voedende relatie? En zet je steeds direct de juiste stappen? Ben je de dingen voor en ga je met alle gemak precies jouw kant op?

Of: Lukken sommige dingen steeds maar niet, of dreigt echt alles mis te gaan?

Raken deze vragen je? Voel je onrust?

Wil jij eindelijk écht veranderen wat je weet dat er beter kan? Stappen zetten uit niet werkende patronen, uit pijn, stress, conflict en belemmerende cirkeltjes?  Dus:

1. Wil jij je leven naar een hoger plan leiden?
2. Wil jij zelf kiezen en je omgeving leiden en verantwoordelijkheid nemen?

 

 

Zaterdag 3 februari is een gave dag voor jou! We gaan met een groep mooie mannen de confrontatie met onze energie slurpende cirkeltjes en demonen aan. We gaan de moeilijkste stappen in de goede richting nu wél zetten.

De dag laat je ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van een groep openhartige, zichzelf transformerende mannen.

Door krachtige effectieve oefeningen kom je deze dag erachter wat jouw realistische en wildste doelen zijn. En wat de, door jou naar de vergetelheid gedrukte, niet voor mogelijk gehouden natste en stoutste dromen zijn. Ook zal je vanaf nu je belangrijkste obstakel opruimen, omdat deze onherroepelijk in beeld komt.

Op deze dag krijg je tools om je doelen te verhelderen en om de obstakels te ontdekken. Je krijgt scherpte en inzichten waar je veel mee kan. Het is een dag met accountability (verantwoordelijkheid), respect, aandacht, uitdaging, veiligheid, confrontatie, compassie, commitment en lol. We wijzen elkaar op onze krachten en op wat we aan te kijken hebben voor een optimaal leven. We zijn getuigen van elkaar. We moeten het zelf doen, maar niet in je uppie. Zo bekrachtigen wij elkaar en stellen we doelen en maken we afspraken.

Een contract met jezelf en elkaar

Deze eerste dag schrijf je je doel en je grootste obstakel (om op te ruimen ;)) op in een contract, dat je die dag ondertekent en we spreken ze uit naar elkaar. Dit is een stevig commitment voor groei. Het helpt ons elkaar aan te spreken en zelf op onze ingeslagen weg te blijven.

Want we weten… we weten… dat we ons anders stiekem vaak toch weer kunnen laten afleiden, door onze comfortzone. Die zorgt dat we onze lastige gevoelens niet hoeven voelen. En we weten ook dat in deze comfortzone, weg van de confrontatie geen groei en lol en zin zit! De afleiding van ons gevoel door verslavingen als social media, eten, denken over wat anderen vinden, wat anderen willen, is verleidelijk, maar niet helpend. Door op die manier bezig zijn met onze relaties, het moeten, het zorgen, het presteren, over onze grenzen gaan, iets bereiken voor een ander, lief doen, helpen, gezellig knus met haar zijn, krijgen we geen vrede in ons lichaam en geen peace of mind.

Dat krijgen we wel van onze projecten uitvoeren, met zin en lol!

De puma van Succes!

 

De puma is scherp, staat klaar voor zijn kans en slaat precies op tijd meedogenloos toe.

Dit contract, deze commitment naar jezelf en de steun van de groep is mega krachtig. Het is de sleutel naar succes, verbinding en rust. 

We kunnen gaan leren om meer en meer bij elkaar te rusten, tussen het werken door. We zullen de successen en geleerde lessen in het moment, samen vieren! 

(Samen tegelijk) voelen wat er te voelen valt, terwijl je bezig en onderweg bent, geeft je vrijheid om te doen wat je nog niet voor mogelijk achtte. Man-zijn is ook: Stoppen met krampachtig shit voorkomen en onderdrukken, voelen wat pijn doet en vervolgens vrijuit leven vanuit zin en verantwoordelijkheid.

Verantwoordelijkheid nemen, avontuur, plezier en zin, is wat ons als mannen echt beweegt en stevigheid geeft. Dit maakt stap voor stap jouw leven een leven van veel zin, focus en plezier!

Mannen zijn juist graag onderweg, steeds opnieuw onderweg, avontuur (ook met vrouwen) bouwen, maken om het maken zelf. Het bouwen om het bouwen is mannelijk. We gaan niet meer bouwen om er pas van te gaan genieten als het af is. We genieten van het bouwen en van tussendoor op tijd rusten. Dat is key! 

Het contract legt de basis voor een reis die je (samen) voor langere tijd aangaat.

Pak deze kans man!

Op 3 februari komen we met een prachtige groep mannen bij elkaar en maken we een start voor het nieuwe jaar. Als je wil kun je daarna verder gaan met deze groep. 

Normaal vraagt zo’n krachtige transformerende dag 475,- aan investering van jou.

Omdat we

 • Passie, zin en plezier in dit werk hebben
 • NL een land vol met leidende krachtige aandachtige mannen gunnen, omdat ons dat zelf zo tof lijkt
 • Jou deze kans gunnen, zodat jouw wereld verandert, waardoor onze wereld verandert
 • Zo veel mannen al vet mooie transformaties hebben zien maken
 • Weten dat jij ons nog niet kent en omdat we ons nog moeten bewijzen aan jou, (ook al hebben vele mannen de juiste stappen gezet met ons programma)
 • We snel vol zitten

Maken we de investering een stuk aantrekkelijker voor jou. Voor 200,- kun je al meedoen, als je voor 1 januari kiest om mee te doen. Dat doen we zodat je sneller kiest om mee te doen en wij dan eerder weten op welke en de hoeveelheid mannen wij en jullie kunnen rekenen. Tegelijk is er maar beperkt plek op de 20ste januari. Mis je deze dag, dan moet je in de wachtkamer of je nog mee kan doen met de jaartraining. Ben je er bij dan beleef een onvergetelijk transformerende dag en krijg je een zeer aantrekkelijk aanbod voor de training die volgt. 

Om het een totale no-brainer te maken kun je NU al voor 47,- meedoen aan deze gave dag ALS JE HIER NU KIEST! 

Dit is alleen voor mannen die gaan voor verandering en een krachtig vervullend leven.

Heb je nog vragen maak dan hier een afspraak voor kennismaking en vragen.

Deze dag is naast een geweldige eenmalige ervaring dus ook het startsein voor degenen die een jaar lang met elkaar de confrontatie aan willen en kunnen gaan, krachtig en aandachtig. Op de dag zelf krijg je daar een uitzonderlijk aanbod voor.

Kom naar deze krachtige aandachtige dag op 3 februari.

Nog ff hè:

Man wow, wat hebben we in de vorige trajecten met mannen onszelf en elkaar aangekeken! Daar zit zoveel kracht, heling, vriendschap, liefde en focus in!

Dit is gaaf. Er zijn inmiddels veel mannen die fucking veel geleerd hebben, doorgewerkt, gegroeid, stappen gezet, winst gemaakt, zichzelf herontdekt. Man echt. Respect!

Een intensieve reis via niet weten, spanning, onrust, frustratie, soms zelfs boosheid, schuld, schaamte… naar de rauwe echtheid van onmacht, pijn, verdriet, weglopen, toch weer voelen, naar verantwoordelijk zijn, ruimte innemen, richting kiezen, gevoelig zijn, zin, plezier, humor en krachtig stap voor stap doen wat je te doen en zin in hebt.

Iedere keer als wij als mannen bij elkaar komen, zien we dat dat het lekker werkt, dat het alive maakt. Dat we er energie van krijgen en zin en focus om dingen onder ogen te zien, te voelen wat niet klopt, pijn als een krijger te nemen en dingen anders te doen, zodat ons leven zinvol en gelukkig is, leiding nemend met kracht en aandacht en een open voelend hart. Door samen te komen inspireren we onszelf en elkaar om gezond, duidelijk, stevig, liefdevol en helder onze gezinnen, relaties en werksituaties te leiden.

En ook voor hen houdt het hier niet op. 

Deze groepen zijn samen doorgegaan in een intensief vriendschap en broederschap om elkaar te zien, getuige te zijn, elkaar stimuleren in de stappen naar een volledig vervuld en zinvol leven steeds te blijven zetten. We komen dus nog regelmatig bij elkaar. Na zo’n eerste intensieve jaar, blijven bijna alle mannen actief meedoen in onze broederschap en blijven ze de landelijke trainingsdagen volgen.

Wil jij dit ook? 

Onderdeel zijn van een groep krachtige aandachtige mannen? Elkaar motiveren om jouw stappen te blijven zetten, krachtig trouw aan jou en je doelen. Vrienden voor het leven. Om elkaar te voeden met avontuur, compassie en confrontatie, met kennis, tools, oefeningen.

Wat gaan we nou écht doen?

 

1 dag samenkomen op zaterdag 3 februari 2024 voor een krachtige aandachtige start van 2024.

Voor alleen deze startdag van 2024 nu dus slechts: €47,-.
 

Inclusief broederschap, contract, afspraken, plan!

Wanneer?
Zaterdag 3 februari 2024 van 9-15 uur.

Er heeft zich al een mooie groep mannen aangemeld. Er zijn nog een paar plekken.
Geen geintje: wees er snel bij!

Meld je aan via deze link

Of plan een kennismaking

Of mail je vragen: bastiaan@therapievoormannen.com

 

Als je wil kun je daarna verder gaan met deze groep:

 • 10 x per jaar trainingsdag onder leiding van ons team (2 landelijkse dagen)
 • (Online) meetings tussendoor
 • (Online tool voor) Modellen, theorie, literatuur, handouts, voorbeelden, onderzoek
 • (Lichaams)oefeningen
 • Bewezen effectief buddy systeem
 • Community van broeders

De waarde is onschatbaar. Je zal je acties richten op waar je echt zin in hebt om te doen en je transformeert naar wie je echt zin in hebt om te zijn.

Als je er bij bent op 3 februari maak je kans op deelname aan het trainingsprogramma voor 2024. Je krijgt hiervoor op 3 februari een serieus aantrekkelijk aanbod. Meer info krijg je na aanmelding voor deze dag. We werken nu al in Amsterdam, Achterhoek, Hilversum, Groningen en Amersfoort. De bijeenkomsten zijn gemiddeld 1 x per maand, met een pauze half juli en augustus.

De inhoud

De Leidende Man:

Je krijgt inzichten door de oefeningen en de uitwisseling met elkaar. Doel is meer kanten en delen van jezelf bewust te maken, nare dingen te ontmantelen, kwaliteiten te integreren en te fuseren voor energiewinst, kracht, ontspanning en plezier.

We zijn nieuwsgierig naar je struggles en wat je al geprobeerd hebt en jouw waardevolle inzichten en we reiken je tools aan. We hebben zin om met veel compassie, liefde, confrontatie, lol en humor elkaar verder te brengen.

Mannen hebben soms dezelfde en vaak specifiek andere uitdagingen dan vrouwen. Dat vraagt om een specifieke aanpak.

Als mannen met alleen mannen samenkomen met de intentie om er gevoed en beter weer vandaan te gaan, ontstaat er langzaam iets magisch. Er ontstaat een prettige rust, een veilige plek, competitie valt weg. Als mannen met alleen mannen zijn dan is er geen moeder zoon dynamiek, er is geen onderstroom van een seksuele agenda, er is geen polariteit, competitie valt weg. Met mannen die naar zichzelf willen kijken en zich verder willen ontwikkelen ontstaat er rust en ruimte om onszelf waar te nemen in de heldere rustige spiegel van de broederschap. Ruimte om te ervaren waar we uit balans zijn en waar we iets te ontwikkelen hebben om met meer gemak te doen wat we te doen hebben.

We kunnen ons vanuit deze gelijkwaardige rust laten inspireren en anderen inspireren om nog meer trouw te zijn aan onszelf, aan onze verlangens, aan onze waarden, aan onze kracht. We kunnen veilig onze kracht meten, zonder goed of fout of oordelen als zwak, of macho, maar alle kwaliteiten erkennen en eren van iedere man, omdat we ons veilig en welkom weten.

Binnen de broederschap hebben we al de verbinding die we als mens nodig hebben. Daar kunnen we steeds meer op gaan vertrouwen. Dat de andere mannen ons steunen: in gevoeligheid en in confrontatie, om zo steeds duidelijker en krachtiger ons eigen pad te volgen in het leven.

Als we die basis behoefte aan verbinding met onze vrienden en op misschien zelfs op een diepe laag in de broederschap creëren en vinden, dan hoeven we dat nergens meer te missen, te halen. We zijn sociale dieren. Dat sociale dienen we te vervullen op een wezenlijk niveau. Als we ons verbinden met onze broeders, kunnen we ons als een instrument afstemmen op mannelijkheid. Zo vervuld zijn en in verbinding met onze mannen, dat geeft een zuiver contact met het vrouwelijke, zonder behoeftigheid. We hebben immers al deze noodzaak om gezien en gehoord te worden en ons verbonden te voelen vervuld.

We werken met de inspiratie die we elkaar geven en aan de veilige thuishaven in onszelf weten te vinden. Dat is wat onze vaders ons geven, of was wat onze vaders ons hadden kunnen geven: De oneindig veilige haven in onszelf ervaren. De veilige haven is onze eigen mannelijkheid. Het vertrouwen in broederschap en broederschap weten te vinden en te creëren is het beste alternatief voor een altijd aanwezige veiligheid van onze vaders. Dat vertrouwen versterken is essentieel. Ons veilig voelen, te leren te weten dat er altijd mannen zullen zijn, met wie we ons kunnen verbinden. De wetenschap dat veilige verbinding (vader) er altijd is. Al zijn deze anderen er misschien niet altijd werkelijk, letterlijk, specifiek en fysiek, het gaat er om dat we in onszelf weten dat we altijd weer zullen kunnen verbinden met andere mannen, zonder needyness, zonder dat er iets uit voort moet komen, zonder voortplantingsnoodzaak, maar zuiver en alleen voor de noodzaak voor ontspannen verbinding.

 

 • Zin(vol)
 • Verbinding
 • Inspiratie
 • Kracht
 • Gevoeligheid
 • Aandacht
 • Presence
 • Confrontatie
 • Verantwoordelijkheid
 • Groei
 • Accountability
 • Liefde
 • Commitment

 

Wie ben ik?

 

Bastiaan Serlé is integratief therapeut, counselor en coach, zijn bedrijf is Therapie voor Mannen.

Opgegroeid met een introverte vader die altijd aan het werk was en tussen een moeder die klaagde over mannen en 2 zussen en 2 vele jaren oudere broers, heb ik pas veel later tastend in het duister mezelf gedwongen mannen dichterbij te laten komen en te vertrouwen. Ik volgde vele trainingen en opleidingen over emotioneel lichaamswerk, TA, NLP, energethische therapie, creatieve therapie en volgde de opleiding tot Integratief Psychotherapeut. Sinds 2006 ben ik professioneel bezig met trainen, coachen en counselen. Ik verdiep me in de man en zijn uitdagingen, biologie en kansen. Ik volgde de afgelopen 20 jaar verschillende opleidingen en trainingen over therapie, bewustwording, vaderschap en persoonlijk leiderschap. Mezelf en andere mannen naar ontspanning, plezier, zin, verbinding en vrede helpen is mijn grote passie.

Groei voor mannen

Door: Therapie voor Mannen
Wanneer: Start zaterdag 7 september 2024
Waar: Groningen, Land van Yemaya

Bastiaan Serlé
0645634947
Vragen@therapievoormannen.com
Bastiaan@therapievoormannen.com